Välkomna till oss!

Med anledning av Coronaviruset vill vi förtydliga att GHP Idrottscentrum endast bedriver planerad sjukvård. Det innebär att vi inte tar emot eller behandlar patienter med smittsamma sjukdomar. Vi är mycket noggranna med att upprätthålla en säker miljö, fri från smitta för dig under din behandling.

Om du skulle få tecken på infektion såsom luftvägssymtom, hosta, eller feber ber vi dig att kontakta oss per telefon 08-557 667 50

Allmänmedicin

GHP Idrottscentrum erbjuder allmänläkartider

GHP Idrottscentrum har allmänmedicinsk specialistkompetens där ett holistiskt och tydligt målsättningsperspektiv genomsyrar behandlingsfilosofin. Med evidensbaserade behandlingsstrategier sätts en plan där slutmålet för behandlingen följs upp via de delmål som gemensamt har tagits fram. En viktig del i omhändertagandet handlar om att hitta orsaken till det medicinska problemet och sätta in förebyggande insatser för att förhindra recidiv.

Kontakta ditt försäkringsbolag för en första tidsbokning.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.