Kvalitet genom specialisering

Välkomna till oss!

Med anledning av Coronaviruset vill vi förtydliga att GHP Idrottscentrum endast bedriver planerad sjukvård. Det innebär att vi inte tar emot eller behandlar patienter med smittsamma sjukdomar. Vi är mycket noggranna med att upprätthålla en säker miljö, fri från smitta för dig under din behandling.

Om du skulle få tecken på infektion såsom luftvägssymtom, hosta, eller feber ber vi dig att kontakta oss per telefon 08-557 667 50

Allmänmedicin & Idrottsmedicin

Allmänmedicin & Idrottsmedicin

Idrottsmedicin – inte alltid ortopediskt!

Tycker du att det känns svårt att andas i samband med träning? Har du en pipig eller väsande andning eller en ökad slembildning vid belastning? Upplever du en oförklarlig trötthet eller att dina träningsresultat uteblir? Ta kontakt med oss.

Våra specialister i allmänmedicin hanterar dina medicinska frågeställningar ur ett helhetsperspektiv och kan vid behov erbjuda t.ex. astmautredning (spirometri i samband med ansträngning) och hjärtutredning (arbets-EKG, EKG-registrering under flera dygn). Vad som anses med belastning/ träning är individuellt, oavsett om du är motionär eller elitidrottare så är du välkommen till oss!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.