Välkomna till oss!

Med anledning av Coronaviruset vill vi förtydliga att GHP Idrottscentrum endast bedriver planerad sjukvård. Det innebär att vi inte tar emot eller behandlar patienter med smittsamma sjukdomar. Vi är mycket noggranna med att upprätthålla en säker miljö, fri från smitta för dig under din behandling.

Om du skulle få tecken på infektion såsom luftvägssymtom, hosta, eller feber ber vi dig att kontakta oss per telefon 08-557 667 50

Föreläsningar

Ett tillfälle för kunskap och inspiration!

GHP Idrottscentrum erbjuder er företag och era anställda föreläsningar och inspirationstillfällen inom bl.a. träning, kost och hälsa.
Upplägget vad gäller tema och tidsåtgång kan anpassas enligt ert önskemål.

Har ni frågor eller önskar boka föreläsning är ni varmt välkomna att höra av er till oss.

 

Per "Pliggen" Andersson

Per "Pliggen" Andersson, allmänläkare med idrottsmedicinsk inriktning, är VD och grundare av GHP Idrottscentrum. Han har ett unikt idrottsperspektiv efter att ha deltagit på OS-nivå som aktiv, tränare och läkare. Idag är han även läkare för bl a Sveriges Olympier och det Svenska Längdskidåkningslandslaget.

Kontaktformulär

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.