Företag & näringsliv

Företag & näringsliv

Pensionsförsäkra din hälsa och din prestationsförmåga!

Många högpresterande individer har en tillvaro där brist på tid ofta begränsar deras möjlighet att ta hand om sin hälsa på ett optimalt sätt. Samtidigt ser man att kravprofilen för dessa individer ställer allt högre krav på deras hälsa för att de ska kunna hantera sina arbetsuppgifter. Detta medför att snabb tillgång till individanpassade lösningar för att säkerställa hälsa och rätt högspecialiserad vård är viktiga delar för att prestera och utvecklas i sin arbetsroll.

Således behöver man skapa strukturer runt omkring dessa individers hälsa där man bygger en helhetslösning med hög tillgänglighet till högspecialiserade hälsoinsatser.

Capio Idrottscentrum säkerställer att företagets personal ur ett medicinskt perspektiv kan hantera de krav som ett arbete i en högpresterande miljö innebär. Ett viktigt fokusområde är att, förutom ansvara för personalens hälsa, skapa betingelser för individuell prestationsoptimering genom att säkerställa de fysiologiska och medicinska kraven som arbetet kräver. Genom vårt uppföljningsprogram ges personalen en effektiv pensionsförsäkring ur ett hälsoperspektiv.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.