Välkomna till oss!

Med anledning av Coronaviruset vill vi förtydliga att GHP Idrottscentrum endast bedriver planerad sjukvård. Det innebär att vi inte tar emot eller behandlar patienter med smittsamma sjukdomar. Vi är mycket noggranna med att upprätthålla en säker miljö, fri från smitta för dig under din behandling.

Om du skulle få tecken på infektion såsom luftvägssymtom, hosta, eller feber ber vi dig att kontakta oss per telefon 08-557 667 50

Motionär

Träningsplanering och personlig träning

Träna på Capio Idrottscentrum!

Oavsett vilken träningsvana du har erbjuder vi dig träningsplanering och personlig träning av personal med gedigen erfarenhet.

Baserat på inledande konsultation och arbetstester hjälper vi dig med dina målsättningar och träningsplanering, där du som individ alltid står i centrum. Träningsplanen skrivs månadsvis med nytt schema varje vecka. Utöver individuell träningsplanering har du har även möjlighet att vid två tillfällen varje månad träna på GHP Idrottscentrum tillsammans med en idrottsfysiolog. Under dessa träningar kan fokus ligga på konditionsträning eller styrketräning beroende på dina målsättningar och önskemål.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.