Välkomna till oss!

Med anledning av Coronaviruset vill vi förtydliga att GHP Idrottscentrum endast bedriver planerad sjukvård. Det innebär att vi inte tar emot eller behandlar patienter med smittsamma sjukdomar. Vi är mycket noggranna med att upprätthålla en säker miljö, fri från smitta för dig under din behandling.

Om du skulle få tecken på infektion såsom luftvägssymtom, hosta, eller feber ber vi dig att kontakta oss per telefon 08-557 667 50

Motionär

Optimera din träning!

Vi är alla olika - Därför är det viktigt att din träning är anpassad efter precis just dig.

Med GHP Idrottscentrums träningspaket får du som har siktet inställt på t.ex. Vasaloppet, Vätternrundan, maraton eller triathlon hjälp med att hitta dina individuella pulszoner och trösklar för att på så vis optimera din träning.

Paketet består av två tillfällen där du vid ett första tillfälle genomför ett arbetsprov på cykel, löpband, rodd- eller stakmaskin. Under testet registreras din puls och din laktatproduktion. Laktat mäts i blodet genom ett litet stick i fingret eller örloben. Baserat på testresultatet återges sedan dina individuella pulszoner.

Vid det andra tillfället träffar du Dr Per ”Pliggen” Andersson för en genomgång av testresultaten, zonerna och de träningsråd just du bör följa för att optimera din träning.

Med dig hem får du en sammanfattning av testresultaten och träningsråden, där fokus kan ligga på att bygga grunden eller toppa formen.

Träningsplanering och personlig träning

Träna på GHP Idrottscentrum!

Oavsett vilken träningsvana du har erbjuder vi dig träningsplanering och personlig träning av personal med gedigen erfarenhet.

Baserat på inledande konsultation och arbetstester hjälper vi dig med dina målsättningar och träningsplanering, där du som individ alltid står i centrum. Träningsplanen skrivs månadsvis med nytt schema varje vecka. Utöver individuell träningsplanering har du har även möjlighet att vid två tillfällen varje månad träna på GHP Idrottscentrum tillsammans med en idrottsfysiolog. Under dessa träningar kan fokus ligga på konditionsträning eller styrketräning beroende på dina målsättningar och önskemål.

Kontaktformulär

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.