Kvalitet genom specialisering

Välkomna till oss!

Med anledning av Coronaviruset vill vi förtydliga att GHP Idrottscentrum endast bedriver planerad sjukvård. Det innebär att vi inte tar emot eller behandlar patienter med smittsamma sjukdomar. Vi är mycket noggranna med att upprätthålla en säker miljö, fri från smitta för dig under din behandling.

Om du skulle få tecken på infektion såsom luftvägssymtom, hosta, eller feber ber vi dig att kontakta oss per telefon 08-557 667 50

Privatbetalande patient

Vi arbetar med idrottsmedicinska frågeställningar och förebyggande hälsovård med specialistkompetens inom idrottsmedicin, ortopedi, arbetsfysiologi, nutrition och prestationspsykologi.

Vi välkomnar privatpersoner, företag och försäkringspatienter till vår klinik. Som försäkringspatient bör du kontakta ditt försäkringsbolag för att boka ett första besök. Har ni frågor eller önskar boka tid vänligen ring +46 8-557 667 50

 

FÖRELÄSNINGAR

Ett tillfälle för kunskap och inspiration!

GHP Idrottscentrum erbjuder ert företag och era anställda föreläsningar och inspirationstillfällen inom bl.a. träning, kost och hälsa.

Upplägget vad gäller tema och tidsåtgång kan anpassas enligt ert önskemål.

Har ni frågor eller önskar boka föreläsning är ni varmt välkomna att höra av er till oss.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.