Välkomna till oss!

Med anledning av Coronaviruset vill vi förtydliga att GHP Idrottscentrum endast bedriver planerad sjukvård. Det innebär att vi inte tar emot eller behandlar patienter med smittsamma sjukdomar. Vi är mycket noggranna med att upprätthålla en säker miljö, fri från smitta för dig under din behandling.

Om du skulle få tecken på infektion såsom luftvägssymtom, hosta, eller feber ber vi dig att kontakta oss per telefon 08-557 667 50

Om oss

Om Capio Idrottcentrum

Capio Idrottscentrum hanterar medicinska frågeställningar utifrån ett helhetsperspektiv där medicin, arbetsfysiologi, nutrition och psykologi utgör viktiga komponenter i vår verksamhet. Vår ambition är inte bara att hjälpa dig bli symtomfri - Vårt mål är att hjälpa dig tillbaka till aktivitet och optimera din prestationsförmåga, oavsett om det gäller din träning eller i arbetslivet. Motionärer, elitaktiva eller de som saknar träningsbakgrund är välkomna till oss.

Vi vänder oss även till högpresterande individer inom näringslivet, där vi tar ansvar för hälsan utifrån ett perspektiv där vi menar att optimerad hälsa är en viktig konkurrensfördel över tid. För att få varaktiga resultat med högpresterande individer är det avgörande med bred erfarenhet och kunskap om de personliga drag som utmärker dessa personer. Med de erfarenheter vi har från arbetet med olympiska atleter finns en förståelse för vilka särskilda krav den typ av individer har och är en viktig hörnsten i detta arbete.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.