Vårdval

Vårdval fysio

På vår rehab enhet arbetar fysioterapeuter med specialistkompetens inom ortopedi samt fysisk aktivitet och idrottsmedicin.

Vi utreder, behandlar och rehabiliterar patienter med en ortopedisk diagnos i arm, axel, höft, knä och fotled samt motionärer och idrottsutövare på olika nivåer efter skada och sjukdom.

Hos oss får du också hjälp med rehabilitering före och/eller efter din operation.

Vi arbetar här


Barbro Hugo

Leg fysioterapeut, specialist i ortopedi

Eva Lizén

Leg fysioterapeut, specialist i ortopedi

Annelie Norlén

Enhetschef. Leg fysioterapeut, specialist i fysisk aktivitet och idrottsmedicin.

Behandlingar:

Specialistområdet Fysisk aktivitet och idrottsmedicin innefattar kunskap om att förebygga skador, utreda, vägleda, behandla och rehabilitera motionärer och idrottsutövare på olika nivåer i alla åldrar, att understödja och anpassa fysisk aktivitet och idrott för personer med nedsatt funktion samt kunskapen om tillämpning av fysisk aktivitet och träning som en del av rehabiliteringen efter skada och sjukdom.

Fysioterapeuter specialiserade inom ortopedi bedömer, utreder och behandlar patienter i alla åldersgrupper med smärta, skador och/eller sjukdomar i rörelsesystemet, efter kirurgiska ingrepp och olycksfall, vid belastnings- eller degenerativa sjukdomar samt vid medfödda eller förvärvade deformiteter. Ortopedi specialisten arbetar även preventivt.

 

Vill du bli patient hos oss?

Vi arbetar på uppdrag av Region Stockholm och tar emot patienter med eller utan remiss.

Besök för sjukvårdande behandling är 250 kr, frikort gäller. Barn och unga mellan 0 och 17 år liksom patienter som är äldre än 85 år är avgiftsbefriade.

Återbud skall lämnas 24 timmar innan ditt besök. I annat fall debiteras du 400 kr. Detta gäller även för dig som är avgiftsbefriad eller har ett frikort.

Läs mer om patientavgifter i Stockholms län på www.1177.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Det går bra att boka distanskontakt via videosamtal i stället för ett fysiskt besök på mottagningen.

Kontakta oss och hitta hit

Capio Idrottscentrum
Karlavägen 100A, plan 7
115 26 Stockholm

Telefon:
+46 8-557 667 50

Öppetider:
Måndag-fredag 08.00-16.00

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.